Facebook

See You gedenksieraden

 

See You gedenksieraden

Draag de herinnering aan uw dierbare altijd dicht bij u met een See You gedenksieraad.

Assieraden

Met de sieraden van See You kunt u de tastbare herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u dragen.

Deze gedenksieraden kenmerken zich door het zichtbaar verwerken van de as van uw dierbare op een stijlvolle en unieke manier. De as wordt met een speciale hars vermengd waardoor een mooie glanzende afwerking ontstaat. Het aanbrengen van de as in het sieraad gebeurt waar u zelf bij bent. Deze verwerking van de as in een sieraad is uitermate geschikt om dagelijks gedragen te worden. De as is zo heel subtiel zichtbaar in het sieraad.

De collectie assieraden van See You bestaat uit verschillende series, van elegant en stijlvol tot modern en robuust. De collectie biedt u modieuze colliers met veelzeggende symbolen maar ook ringen en armbanden in zilver of staal gecombineerd met rubber of leer behoren tot het assortiment. Er zijn gedenksieraden voor zowel dames als heren.

De meeste sieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia. Ze zijn echter ook verkrijgbaar in goud met diamant of zirkonia. Daarnaast is er ook een serie moderne ringen uitgevoerd in staal. Bij deze ringen wordt de as aan de bovenkant of binnenzijde van de ring aangebracht.

Voor wie het op prijs stelt een gedenksieraad te dragen met "geheime" inhoud heeft See You de serie Secret You. Deze collectie bestaat uit armbanden en hangers waarbij de as van uw dierbare op onzichtbare manier is opgeborgen in uw sieraad. De as zit veilig opgeborgen middels een schroefje aan de achterzijde van het sieraad.

Een See You gedenksieraad is naast een mooi accessoire ook een sieraad met een persoonlijke en bijzondere betekenis.

 

 

 

 

 

 

See You Assieraden 

Bekijk hier de assieraden