Facebook

Casio horloges

 

Casio horloges digitaal.

 

De grondlegger van het bedrijf Casio was Kashio Seisakujo, die in 1946 zijn bedrijf in Tokio begon. In 1974 maakte Casio wereldgeschiedenis door als eerste het polshorloge met digitale display op de markt te brengen. Het bedrijf is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale horloges en werkt continu aan baanbrekende innovaties.

Casio is sindsdien ook gespecialiseerd in digitale sporthorloges, multifunctioneel door de vele extra functies. Casio digitale horloges kunnen dan ook veel meer dan alleen de tijd aangeven. De Casio-collectie is opgebouwd uit de productgroepen:

Radio controlled, Edifice, Pro Trek, Sport, G-SHOCK, BABY-G en Casual. De horloges van de radio controlled collectie ontvangen radiogestuurd tot op de milliseconde nauwkeurig de tijd. De gerenommeerde G-SHOCKs zijn stoere, extreem schokbestendige digitale herenhorloges. In de Pro Trek- en de sportcollectie vind je de sportieve horloges, met allerlei handige functies, zoals sensoren om je hartslag, calorieverbruik, temperatuur, hoogte, diepte, luchtdruk, koers en meer af te lezen. Ook werken verschillende modellen op lichtenergie, zodat je geen batterijen meer hoeft te vervangen.

Nog steeds timmert Casio door research en vernieuwingen aan de weg, zoals bij de Casio Baby-G horloges, die ook veel extra functies hebben. Casio Baby-G digitale horloges zijn tevens voor diverse sportieve doeleinden geschikt.

Als u een modern en trendy digitaal horloge zoekt, mag u zeker niet vergeten deze Casio Baby-G horloges te bekijken waarbij de diversiteit aan functies u zeker zal verbazen. Vooral sportieve tieners zullen hier het digitale horloge naar hun keuze kunnen vinden.

De Casual-lijn tenslotte, biedt uiteenlopende moderne vrijetijdshorloges met diverse functies.

Casio horloges zijn verkrijgbaar bij Juwelier Franken vanaf € 29,00.

 

 

Casio horloges